vrijdag 16 mei 2008

BBQ en eindwerk


Hallo weer!

Alweer een nieuwe werkweek. Hierna nog 2 weekjes. Het begint nu toch wel dichterbij te komen.
Langs de ene kant ben ik blij dat het bijna gedaan, maar eigenlijk ook niet. Ik vind mijn stage heel tof en zou hier echt wel willen werken. Jammergenoeg is er geen plaats voor een nieuwe fulltime. Ik zal wel blij zijn als het einde mei is, want tegen dan zou mijn eindwerk af moeten zijn. En momenteel begint het serieus op mijn zenuwen te werken. Ik ben er hele dagen mee bezig. Ik blijf elke dag langer op mijn werk om er te kunnen aan werken. Ik zit nu toch al aan 8pgs. Hopelijk blijft het een beetje vlot gaan.
Volgende week hou ik mij vooral bezig met de vergelijking van de publicaties en de website. Dat is het laatste zware stuk. Mijn deadline is eind volgende week. Ik hoop dat ik het haal, want ik zou graag nog wat genieten van mijn laatste week in Berlijn.

Op het werk is er niet zoveel veranderd. Ik werk nog steeds 2 dagen per week voor FIT, dossiertjes behandelen. En voor Charlotte ben ik nog steeds bezig met visitekaartjes ingeven in Excel. 

Vorig weekend was er ook de bbq. Heel gezellig, zie foto bovenaan. Het laatste weekend houden we waarschijnlijk weer een bbq om de rest van ons vlees op te eten, want we hadden heel veel over.

tot volgende week
Liesjen



zondag 11 mei 2008

Concerten



Hallo

Weeral nieuws uit het nog steeds zonnige Berlijn. Mijn verbrand begint al goed weg te trekken. Dus van rood terug naar wit. Ik ben vorige week naar de zonnebank gegaan om al een laagje aan te leggen en ik mocht niet eens binnen! Ik moest een huidtest doen om te kijken welk huidtype ik ben. En blijkbaar ben ik dus het bleekst van het bleekst. Het is dus officieel, ik ben een albino.

Ik ben donderdag naar Hooverphonic gaan kijken. Via Annelies konden we aan goedkopere tickets geraken, dus zijn we met de 5 meiden gaan kijken. Ik heb de Selm ook uitgenodigd om toch nog iets van mannelijks vlees mee te hebben. Het eerste uur van het concert was heel goed, ook al kende ik bijna geen enkel liedje. Maar het laatste uur was iets teveel gitaarsolo voor mij.

Dan ben ik gisteren weer naar een concert geweest, van Jamie Lidell!!
Als je hem niet kent, dat is doodnormaal. Ik kende hem ook niet. Maar dankzij Femke haar muzikale aanleg heb ik al veel geleerd over wat goede muziek is. Het concert was dan ook supergoed. We stonden helemaal vooraan en Femke heeft zelfs mogen meezingen. Zeker eens youtuben voor Jamie Lidell. Het was echt een aangename verrassing voor mij.

We zijn vandaag ook naar het Karnaval der Kulturen geweest. Blijkbaar het feest van het jaar voor der Berlijners. Een beetje vergelijkbaar met carnaval Aalst bij ons, maar dan niet grappig. Het is een stoet met mensen van verschillende landen/culturen.  Om de 5 minuten stoppen ze dan voor een demonstratie, dat ging van capoeira en dansjes tot voetbaldemonstraties. Het was eens leuk om mee te maken. Heel Berlijn was op de been denk ik.

Ik moet nu afsluiten want we hebben een bbq georganiseerd vanavond en Charlotte en Luc komen ook. Daar vertel ik dan meer over in mijn volgende blogbericht.

groetjes
Liesjen