dinsdag 29 april 2008

Update stagetaken

Hallootjes
Ja, ik leef nog. Vorige week heb ik geen berichtje geplaatst op mijn blog. Ik had eigenlijk weinig te vertellen. Er was niets veranderd in mijn takenpakket. Dus ja, ga ik jullie niet vervelen met te herhalen wat mijn taken waren.

Deze week komt daar zeker verandering in. Ik moet samen met Selm een accesbestand aanleggen van een paar duizend visitekaartjes. Niet echt de meest opwindende job, maar ja het is eens iets anders. Ik was gebuisd op mijn examen van Acces, maar ik zal na die visitekaartjes acces wel goed onder de knie hebben. Ik zal mij dus wel een paar dagen zoet kunnen houden met dat accesbestand.

Vandaag was er ook een vergadering met Eunic, die ik mocht bijwonen. Ik moest notulen nemen, en al zeg ik het zelf, het is redelijk goed gegaan. Ik heb het meeste toch kunnen verstaan.

Ik ben dit weekend dit weekend naar huis gegaan. Ik ben donderdagmorgen nog gaan werken en dan 's middags het vliegtuig genomen richting Geraardsbergen. Het was een heel leuk verlengd weekend. Eindelijk nog eens goed kunnen uitgaan, interessante mensen leren kennen, een communie,...
En dan maandag weer naar Berlijn.

Het zal dus geen zware werkweek worden voor mij aangezien ik maar 2 dagen moet werken.
Dit komt goed uit, dan kan ik aan mijn eindwerk wat werken.

Ik krijg ook hoog bezoek, nl. van mijn broer. En dan ga ik eindelijk naar de zoo, een bezoekje gaan brengen aan Knut.

Dit was het voor deze week, tot de volgende!!

Liesjen