donderdag 22 mei 2008

De laatste loodjes

Nog een weekje en het is voorbij!

Ik wil absoluut nog niet naar huis. Mijn huisgenootjes zijn al begonnen met hun valiezen te maken, maar daar denk ik nog lang niet aan. Dan moet ik onze buurttravestiest (zie onder) missen. Maar het ergste zal toch wel mijn collega's zijn die ik moet missen.                

Op mijn werk gaat het er momenteel heel rustig aan toe. Ik ben nog steeds bezig met de visitekaartjes, en dossiers voor Luc. Het is misschien niet de meest opwindende job, maar ik ga het toch ongelooflijk missen. Ik zou er onmiddellijk voor tekenen om hier te blijven. Deze stage heeft mijn drang om te gaan werken vergroot. Ik ben dan ook al aan mijn zoektocht naar een job begonnen. Zowel in BelgiĆ« als daarbuiten. 
wanneer mijn eindwerk klaar is (hopelijk volgende week) stort ik mij volledig op de jobhunt. 

Morgen heb ik een vrije dag. Ik ga die da ook volledig besteden aan mijn eindwerk. Ik ga er op mijn werk een hele dag aan werken.  Daar kan ik mij het best concentreren. Ik heb zaterdag ook een hele dag gereserveerd voor het eindwerk. Dus ik hoop op 2 dagen veel te kunnen schrijven.

Vandaag ben ik naar het Pergamonmuseum geweest. Ik moet toch iets van cultuur gedaan hebben op die 3 maanden dat ik hier ben. We kwamen toe om 5u en toen werd ons gezegd dat het vanaf 6u gratis is. Dus zijn we dan maar op een terrasje een ijsje gaan eten. Het geld dat we anders aan ons ingangsticket zouden geven hebben we dus gespendeerd aan iets veel beters.