vrijdag 21 maart 2008

Taken van deze week


Hallo iedereen,
Ik heb een hele leuke werkweek achter de rug. Nu is ook gebleken dat mijn richting echt wel nuttig is tijdens mijn stage. Gisteren kwam de graficus om de cultuurkalender te bespreken. Ik mocht dat dan doen. Hij werkt met Indesign, dus ik kon meespreken met wat hij allemaal moest doen. Dan moest ik ook een briefing geven aan de drukker ivm de kleuren enzo. Ik voelde mij niet meer als een stagaire, maar als iemand die daar echt werkt. Ik moest ook exceltabellen aanmaken en dan etiketten maken om mensen uit te nodigen voor een evenement. Ik mag ook meehelpen met de organisatie van dat evenement, een boekvoorstelling.
Ik heb echt al heel veel afwisseling gehad in die 3 weken dat ik hier nog maar werk, dat beloofd voor de volgende maanden.

Volgende week ben ik dus alleen, zoals ik al gezegd heb. Ik heb gisteren al mijn taken gekregen, want vandaag is het dus congĂ©. Dinsdag komen de cultuurkalenders toe en ik moet die dan allemaal in enveloppen steken en versturen. Het zijn er zo een 1000tal, dus ik zal daar wel een tijdje mee zoet zijn. 

We hebben vandaag grote kuis gehouden in ons huisje. Het is hier nu nog properder dan toen we hier aankwamen. Iedereen was in de weer met vod, kuismiddel, dweil,...
Er is zelfs een filmpje van:


En een leuke foto van Femke die aan het kuisen is mag natuurlijk ook niet ontbreken:



Tot de volgende

Liesjen

PS fotootjes vind je ook onder www.picasaweb.google.com/anneliesausberlin


maandag 17 maart 2008

3e stageweek




Hallootjes,

De tijd vliegt voorbij. Het is al mijn derde week dat ik werk.
Vrijdag hebben we hier een klein feestje gehouden. Timmy, een andere stagaire,
vertrekt terug naar huis. Het was hier heel gezellig met koffie, taartjes en natuurlijk cadeautjes!
Zoals je kan zien op de foto hiernaast was Timmy blij met zijn gezellige afscheidsfeestje.

Ik heb deze week een nieuwe opdracht gekregen: de website van de Vlaamse vertegenwoordiging eens grondig onder de loep nemen en een advies opstellen. Ik kan zelf niet werken aan de website, dat wordt in Brussel gedaan. Maar ik mag wel al mijn commentaar en advies naar Brussel sturen. Ik ben er al een hele dag mee bezig. Het is wel eens een leuke afwisseling van werk.
Morgen neem ik foto's van Charlotte en Selm (mijn stagebegeleidster en collega) om op de website te plaatsen. Ik heb vorige week ook nog 2 teksten geschreven, die deze week op de website komen. Charlotte moet ze eerst nog verbeteren.

En dit is dan mijn bureautjen


Ik heb vanmorgen ook nog 'leuk' nieuws gekregen. Edi vroeg of ik volgende week ook in verlof ben. Ik antwoordde natuurlijk NEEN. sinds wanneer hebben stagairs paasvakantie?
Blijkbaar is iedereen volgende week in verlof, en mag ik hier het boeltje draaiende houden. Ik moet o.a. alle telefoons beantwoorden. De andere taken zal ik waarschijnlijk deze week nog krijgen. Ik kijk er al naar uit!
om af te sluiten nog een leuke foto van charlotte (links) en een collega.


groetjes
Liesjen