vrijdag 4 april 2008

Druk druk, maar zo hebben we het graag!

hallootjes

Eindelijk een vrij moment gevonden om nog eens een berichtje te posten.
Het is een superdrukke week geweest, maar zo heb ik het graag. Ik ga zelfs op vrijdag werken, terwijl dat niet nodig is. Normaal ben ik op vrijdag thuis om aan mijn eindwerk te werken. Maar ik werk aan mijn eindwerk eigenlijk voortdurend tussendoor. Ik mag kiezen wanneer ik er aan werk eigenlijk.
Waarover gaat mijn eindwerk nu concreet:Ik ga een vergelijking maken van de Vlaamse en Waalse vertegenwoordiging. Wat zijn hun bevoegdheden en waar leggen ze hun accenten. En dan ga ik het ook hebben over de fusie die binnenkort gebeurt tussen de Waalse en Duitse vertegenwoordiging.
Klinkt misschien wel saai, maar eigenlijk is het heel interessant.

Ik heb eindelijk ook eens wat de toerist uitgehangen hier in Berlijn. Ik ben naar een overblijfsel van de Berlijnse Muur gaan kijken-->








Ik ben ook naar het Joods museum geweest. Een echte aanrader! We zijn maar een uurtje binnengeweest en dat was eigenlijk te weinig, dus ik ga zeker terug.


En dan nog eventjes over het werk. Mevr. Paelman, mijn stagebegeleidster is langsgeweest. We hebben het dan over mijn eindwerk gehad en of ze hier al dan niet tevreden zijn over mij. Gelukkig hebben ze alleen maar goede dingen over mij gezegd. Altijd leuk om te horen natuurlijk.

Ik werk nu ook 2 dagen per week voor FIT.
Voor wie meer wil weten, ik heb een doorklikbare link gemaakt onder 'leuke websites' hiernaast
Op woensdag en donderdag behandel ik dossiertjes voor hen. Een leuke afwisseling natuurlijk. Het werk is wel niet zo gemakkelijk dan ik eerst dacht, maar na verloop van tijd zal ik wel helemaal ingewerkt zijn. En wat ook een pluspunt is, FIT heeft meer dan 80 agencies wereldwijd. Dat is natuurlijk interessant voor een job in het buitenland.

Ik heb eigenlijk nog heel veel te vertellen, maar dat is voor een volgende keer.
En om te eindigen, een glimps van een kunstwerk uit het Joods museum.


Tot de volgende
Liesjen