vrijdag 30 mei 2008

Mijn laatste dag


Hallootjes,

Net mijn laatste dag achter de rug. En voor mij hoefde het echt mijn laatste dag niet te zijn. Ik wil nog niet naar huis. Waarom duren stages geen 6 maanden? 
Er is de laatste week niet veels gebeurd. Ik ben wel een dagje ziek geweest, een beetje een zonneslag. Ik was zondag naar een rondleiding geweest georganiseerd door Berlijnse Avonden. En daarna was het picknick in het monbijoupark. En ja, de zon scheen dus een beetje. En als ik zeg een beetje, dan was het ook een beetje. Het was soms zelfs zo koud dat ik mijn trui moest aandoen. Maar ja ik heb een raar velletjen, dus was ik toch verbrand.
Ik ben de maandag gaan werken, maar het was geen pretje. Ik kon geen kledij verdragen en was se hele tijd misselijk.

Dinsdag ben ik dan thuisgebleven. Eigenlijk was dit een geluk bij een ongeluk, want ik heb veel kunnen doen voor mijn eindwerk.
De hele week was eigenlijk een vruchtbare week voor mijn eindwerk. Het is sinds gisterennacht zo goed als af. Ik wacht nog op een antwoord van iemand en dan is het af.

Mijn ouders komen morgen naar Berlijn, dus ik heb geen tijd om nog aan mijn eindwerk te werken, daarom moest het deze week af zijn.  

Ik heb deze week geen nieuwe opdrachten gekregen. Ik heb het Outlookbestand afgewerkt.

Maandag kom ik van iedereen afscheid nemen. Ik heb al mattentaarten besteld om mee te nemen maandag, want blijkbaar lust iedereen dat daar. We gaan waarschijnlijk met de volledige verdieping iets gaan eten. Er zullen wel wat traantjes vloeien vrees ik.
Ik zal zeker nog een berichtje posten met een verslag over mijn afscheid.

tot dan,
Liesjen