dinsdag 11 maart 2008

Eindelijk, het zonnetje

Weer een nieuw leuk berichtje op mijn blog! Al gelezen?

Hier ben ik weer.
De tweede werkweek is begonnen. Veel is er eigenlijk niet veranderd. Ik ben nog altijd bezig met de cultuurkalender. Vandaag zal hij af zijn. Ik ga binnenkort ook de mailings moeten doen. Dus ben ik begonnen met mij te verdiepen in ons politiek systeem. Ik ga terugekeren als een echte politologe, of zoiets. Mijn stagebegeleidster is sinds gisteren ziek en heb dus niet zoveel werk momenteel. Als de kalender af is, zal ik wel iets nieuws krijgen.
Ik heb gisteren ook voor de eerste keer mijn baas gezien, vriendelijke man. Hij heeft mij al 'eingeladen' om te gaan eten. En iedereen die mij kent, weet dat je mij geen groter plezier kunt doen dan met eten.

Ik heb gisteren een ontdekking gedaan. Ik heb een nieuwe gave: de gave van informatica.
De computer in ons huis is namelijk al een week kapot. Er hebben al verschillende mensen naar gekeken en aan geprutst, maar niets hielp. Gisteren heb ik er mij eens mee gemoeid. Heb wat zitten prutsen en ineens ging het! Vraag mij niet hoe ik het gedaan heb, waarschijnlijk puur toeval. Maar nu is iedereen bij ons toch gerust dat de computer niet kapot is, en dat we niet moeten betalen voor een nieuwe computer. Dus kunnen we dat geld dan uitgeven aan schoenen.

En het zonnetje is eindelijk beginnen schijnen. Gisteren was het 15 graden. En het ziet er vandaag hetzelfde uit. Ik had al schrik dat de storm van Belgie gisteren naar hier zou overwaaien. Maar dat is dus niet gebeurd.

Ik ga nog wat verderwerken, maar je mag eind deze week zeker nog iets verwachten van mij.

groetjes
liesjen