dinsdag 3 juni 2008

Afscheidsfeestje

Snif Snif, het is voorbij!

Maandag ben ik nog eens langsgeweest bij mijn 'vroegere' stageplaats. Vorige week was er wel altijd iemand afwezig en kon ik dus niet goed afscheid nemen, maar maandag was iedereen op post. Mijn ouders waren ook mee, want die wilden wel eens met hun eigen ogen zien hoe fantastisch werken het daar wel was. 
Aangekomen op de ambassade ben ik eerst nog eens een bezoekje gaan brengen aan enkele medewerksters van de ambassade, die altijd superlief voor mij geweest zijn. Ze vonden het allemaal heel tof dat ik nog eens afscheid kwam nemen.

Daarna ging het richting 5e verdieping bij de Vlaamse vertegenwoordiging. Ik ging onmiddellijk bij Charlotte om haar te verrassen. En ze was inderdaad verschoten, want ze was nog naarstig bezig met cadeautjes verpakken.
Je kan het dus  al raden, ik heb superleuke cadeautjes gekregen. één kon ik al onmiddellijk gebruiken, de zonnecrème! Na mijn zonneslagvoorval moet ik dus een beetje op mijn hoede zijn.

We zijn ook met de hele verdieping gaan eten bij de Thai, mijn lievelingseten. Het was echt een heel leuk afscheid. Alhoewel het nog beter was geweest, moest er gewoon geen afscheid geweest zijn. Voor mij mag een stage gerust 6 maanden duren.

Morgen gaat het richting Geraardsbergen. Maar ik weet nu al dat van zodra ik een leuke job vind in Berlijn, ik snel het vliegtuig zal opzitten richting Schönefeld.

De allerlaatste groetjes uit Berlijn
Liesjen