vrijdag 18 april 2008

Rock 'n Roll

Hier ben ik weer.
Het is alweer een weekje geleden dat ik nog iets van me liet horen.
Eigenlijk is er niet veel gebeurd. Op mijn werk zijn er geen nieuwe taken bijgekomen. ik houd me vooral bezig met het opvolgen van taken waar ik me de vorige weken mee bezighield.
En natuurlijk heb ik ook 2 dagen voor FIT gewerkt. Ik verveel me dus zeker niet.

Maandag heb ik een interview met Edi voor mijn eindwerk. Dan kan eindelijke het grote werk beginnen, want ik heb nog niet veel op papier staan. Maar daar zal na maandag wel verandering in komen hopelijk.

Zaterdag ben ik met Astrid en Femke naar Jimmy's diner geweest. Ik was uitgenodigd door Jessica, een collega. Haar vriend speelt in een bandje die jaren '60 rock and roll speelt. Het was heel gezellig. Iedereen was ook zo jaren '60 gekleed, behalve wij drie dan. Ik voelde mij zo echt in een scene uit grease. Alle mannen waren precies een kloon van John Travolta, met superveel brilcreme in hun haar.
Daarna hebben we nog naar sterren op de dansvloer gekeken. We zijn dus allemaal fan van Nico Mattan. Ik en Femke kunnen gewoon niet stoppen met ernaar te kijken. Hij is gewoon te grappig.
Ja, naar de Duitse televisie kijken we eigenlijk nooit want het is allemaal gedubd. En dat trekt op niets. Daarom is mijn mama zo lief om elke week een dvdtje op te sturen met enkele van mijn favoriete programma's zoals Sara en CSI.

Mijn werkweek zit er bijna op, nog een halfuurtje, en dan is het WEEKEND!

groetjes
Liesjen