vrijdag 28 maart 2008

Helemaal alleen baas

Hallo iedereen

Hier ben ik weer. Zoals ik in mijn vorig bericht al geschreven had, was ik deze week alleen op mijn werk. Iedereen was in verlof en dus mocht ik dit boeltje hier rechthouden. Het klinkt wel niet zo waar als het was.

Ik moest hier vooral zijn om de telefoons van iedereen over te nemen. Voor de rest moest ik mij vooral bezighouden met het versturen van de cultuurkalenders. In totaal heb ik er zo een 1500tal verstuurd. Daar kon ik mij wel een tijdje mee bezighouden. Ik had nog enkele opdrachtjes gekregen om toch wat afwisseling te hebben, want op den duur begin je scheel te zien van etiketten plakken en kalenders in enveloppen steken.
De lastigste opdracht was toch wel de telefoon opnemen. Zo in het Duits, dat is niet altijd simpel, zeker als ze niet weten dat je niet Duitstalig bent en ze drammen maar door. Ik kreeg ook de raarste vragen. Er was zelfs iemand die informatie wou over het meenemen van je hond naar Belgie, welke vacinaties daarvoor nodig zijn. Dan stond ik wel eventjes met mijn mond vol tanden. Dan ben ik ook al eens uitgescholden in het Duits: een vrouw haar paspoort was gestolen en ze was vree kwaad, precies dat ik die gestolen had.

Vanaf volgende week zal ik weer nieuw taken krijgen, aangezien alles afgewerkt is waar ik toe nu toe aan gewerkt heb. Ik denk dat ik een evenement zal moeten mee organiseren.

Ben ook ziek geweest, en neen het was geen indigeste zoals de meeste wel zullen denken. Twas wat buikgriepachtig.

Heb ook een nieuwe verslaving gevonden (na Sara) --> Ugly Betty!
Mijn mama stuurt elke week een dvdtje op met de zondagaflevering van Sara en nog wat andere dingen, en op de laatste stond Ugly Betty.
We hebben de laptop op de strijkplank gezet en zo vanuit mijn bed naar Ugly Betty gekeken. Iedereen was onmiddellijk verslaafd.


Tot de volgende
Liesjen